Chef-kok De Leuf Talent van het Jaar

0
54

Een mooie opsteker voor sterrenrestaurant De Leuf in Ubachsberg. Chef-kok Bas van Kranen (26) is door de gerenommeerde restaurantgids Gault-Millau uitgeroepen tot Talentvol Chef van het Jaar. Bas van Kranen, afkomstig uit Maasbracht, werkt sinds 2012 bij De Leuf. Hij begon daar als leerling-kok en werkte er later als sous-chef.

Na het vroegtijdige overlijden in 2014 van de oprichter van De Leuf, Paul van de Bunt, nam Bas van Kranen de leiding over het keukenteam over, samen met Robin, de zoon van Paul van de Bunt. Voor het overlijden van Paul van de Bunt beschikte De Leuf over twee Michelin-sterren. Momenteel heeft het restaurant een Michelin-ster. Maar met dit ijzersterke keukenteam gaat De Leuf ongetwijfeld pogingen doen om de felbegeerde tweede ster weer terug te winnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here