Hans van Wolde heeft volop plannen

0
293
Hans van Wolde
Hans van Wolde (Beluga) foto: A. van West

Hans van Wolde, chefkok van restaurant Beluga stuurt ons het nieuws: “De belugabar … een nieuwe bar, maar dan wel één met een internationale uitstraling. Dat is de bar zoals wij in gedachte hadden en deze bar straalt nu in de belugalounge.

Michel Oprey & Beisterveld zorgden i.s.m. de natuursteenspecialisten van Arte uit Helmond voor de achterwanden van duurzaam en tijdloos Neolith. Slangen Interieur heeft onze ideeën van licht, ruimte en functionaliteit verwerkt in de belugabar. Het ambassadeurschap van Krug (waar we u hieronder meer over zullen vertellen) heeft ervoor gezorgd dat wij nu ook een royaal gevulde Champagnebar hebben, naast de bekende cocktails & gin-tonics van Remko … een nieuw jaar vol nieuwe energie, ideeën en creaties. Voor ons begon 2017 met twee sprankelende nieuwe dranken.

Belugalovesyou is vanaf 1 januari één van de officiële Krug-ambassadors. Dit betekent dat wij niet alleen onze champagnekaart hebben verrijkt met enkele van de mooiste Champagnes van dit befaamde huis, maar dat u nu ook de Grande Cuvée van Krug per glas kunt bestellen als aperitief of als afsluiter van uw diner. Daarnaast schenken en tappen wij sinds 1 januari Warsteiner; het bier van dit Duitse familiebedrijf serveren wij met trots en hebben wij gekozen vanwege de mooie smaak met z’n volle frisheid en kenmerkende bittertje.

Na het succes van de eerste edities van #clubbeluga vorig jaar gaan we dit concept in 2017 weer herhalen en zelfs uitbreiden. Op zaterdag 8 april, 24 juni, 28 oktober en 30 december kunt u weer genieten van de combinatie van food, drinks, love & music. De menu’s, DJ line up en verdere informatie maken wij z.s.m. bekend op onze site.

U kent de belugalounge natuurlijk van de start en de afsluiting van onze lunches en diners, maar daarnaast serveren wij ook een speciaal lounge-menu tijdens het diner. Vanaf 20.00/20.30 uur kunt in de lounge gebruik maken van een 5-gangenmenu geserveerd in speciaal voor lowdining gemaakte bowls en kommetjes. Dit loungemenu serveren we voor €75,- of allinclusive voor € 125,-

Verder zullen wij de komende tijd weer gebruiken om belugalovesyou nog verder naar uw en onze wens te maken. De loveboat krijgt een complete makeover, we zijn druk bezig met het realiseren van een serre bij het terras aan de Maaszijde, een nieuw terras in de gardenarea en verder blijven we op zoek naar nieuwe producten, smaken, & creaties voor gerechten, wijnen & cocktails.