Regionale smaakmakers

Smaak begint bij een goed product. Een simpel gerecht kan zonder al te veel toevoegingen een heerlijke maaltijd worden. Maar ja, waar haal je die smaakvolle basisingrediënten? Heb je zo’n adresje, laat het ons weten.

Fruit

Groente

Vlees

Vis

Wild

IJs

Gebak

Brood

Zuivel

Huisgemaakte producten

Overig

  • http://www.deli-verte.nl
  • Remigius- en Victoria vlaai
  • Bakkerij Vermeeren, SlenakenSpeltbloem
  • Commandeursmolen | MechelenOntbijtbrood
  • Hub Strijthagen | NoorbeekForellen
  • Forellenkwekerij Pleyers
  • BeutenakenLamsvlees en Herderham
  • Schaapskooi Mergelland
  •  EpenConfituur – Stroop – Appelsap
  • Siroperie Claudy Nijssen
  • Aubel (B)Boter, yoghurt en kaas
  • Zuivelboerderij Huynen | ReymerstokGeitenkaas
  • Ferme Godelieve Basseur | Montzen (B)Varkensvlees – Livar Limburgs Kloostervarken EchtRundvlees Limousin –
  • Boerderij Maurice Pijls | Puth – SchinnenBlauwe bessen
  • Handelsonderneming Blauwe Bes WahlwillerGroenten, fruit, vlees en vis –
  • Daily Fresh | GeleenKoeienkaas
  • Ferme Colyn | Battice (B)Aarbeien
  • Boerderij Kroonen | Terlinden