Over ons

Wijn en Spijs richt zich vanuit het bourgondische Zuid-Limburg op culinaire lekkerbekken met passie voor wijn, in heel het land. Ons doel is het bijeenbrengen van gastronomische genieters en het uitwisselen van ideeën, nieuwtjes, tips en ervaringen te ondersteunen.

Het zou ons een enorm plezier doen als je regelmatig deze site bezoekt omdat je het leuk vindt om de laatste culinaire nieuwtjes te lezen.

Waarom Zuid-Limburg?

Dat is gemakkelijk te beantwoorden. Het hele Wijn en Spijs team woont er, en er gebeurt hier zoveel dat er voldoende over te vertellen is. Bovendien is het voor de bezoeker uit de randstad geweldig om zo de leuke adresjes te vinden die anders verborgen waren gebleven.

Maar ook voor mede-Limburgers is het geweldig om hun passie en hun plezier te kunnen delen. Wijn en Spijs is de culinaire hotspot voor de Limburgers die hun gastronomische kennis en ervaring willen delen. En dat maakt deze site uniek.

Wil je meedoen?

Wij delen jouw passie. Je bent dan ook van harte welkom om als blogger, vormgever, social media expert, fotograaf, tipgever, filmer, kookgek, reiziger etc. mee te werken aan deze site. Wil je meedoen? We horen graag van je!