Hoe word je bekend onder de echte liefhebbers?

0
126
Wijn en Spijs

‘De culinaire hotspot van Limburg’ zo noemt Norbert Meijs, onze hoofdredacteur, de website Wijn en Spijs.

Inderdaad, wijnenspijs.nl richt zich op consumenten in heel Nederland en Vlaamstalig België die open staan voor nieuwe ideeën, tips en weetjes over wijn en spijs combinaties. Voor thuis om zelf te maken, maar zeker ook buitenhuis. Waar kun je die verse forel eten? Waar zit die boer waar je de heerlijkste huisgemaakte jam kan kopen? Of de mooiste verloren gewaande rasappels kan proeven?

Maar denk ook aan de kok die zo’n prachtig gerecht heeft bedacht dat je het wel moet komen proeven. En welke wijn past daar dan het beste bij?

Werk samen met Wijn en Spijs aan je bekendheid

IMG_3312Wijn en Spijs wil een podium bieden aan de kok die iets bijzonders weet te maken. Maar ook aan de wijnhandelaar die een geweldige wijn heeft gevonden en daar graag iets over wil vertellen. Kortom, de culinaire beleving in pure vorm. Dat is werken aan je merk.

Wijn en Spijs gaat de komende tijd hard werken om veel bezoekers te trekken. Profiteer daarvan en zorg dat je al zichtbaar bent. Zeker in het begin zal het aantal restaurants en wijnleveranciers nog beperkt zijn, en dat betekent meer aandacht voor jouw verhaal.

Maar er zijn nog meer mogelijkheden om mee te werken aan je bekendheid als expert, bijvoorbeeld als blogger of als reviewer.

Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 + 20 =