Hoofdartikelen
Restaurant-special: Mes Amis
Het wijnrestaurant Mes Amis aan de Tongersetraat 5 in Maastricht is verkozen tot Wijn en Spijs Restaurant van de maand september. Annaline Doelen bestiert al vijftien jaar deze gastronomische trekpleister van de bovenste plank.
Tagliata: niet alleen Italianen smullen ervan
Door velen wordt de Italiaanse keuken beschouwd als het walhalla van de haute cuisine. Dat de bereiding van zo'n gerecht niet altijd moeilijk is, bewijst Angèle Gerardu met een recept voor Tagliata. Perfect begeleid door een Italiaanse Nals Magreid.
Laatste artikelen
Droomt u van een eigen wijngaard?
Of heeft u er al een? Dan is een abonnement op Wijn en Wijngaard een goed idee. Het vakblad voor de wijnbouw in Nederland...
Op zoek naar de mooiste mousserende wijn uit Limburg
Gisterenochtend kwamen bij restaurant Gerardushoeve in Epen de keurders uit België en Nederland bijeen. Zij gingen in nog geen 3 uur tijd 24 mousserende...
Nieuws
Nieuwste video's
Achtergrond
Combinaties
Restaurant-special: Danyel in Maastricht
Danyel van den Bongerd heeft zich tijdens zijn dertig jaar lange loopbaan in de keukens van gerenommeerde (sterren)restaurants altijd laten inspireren door Franse grootmeesters als Escoffier, Bocuse en Ducasse.