Maastricht aan tafel

0
129
maastricht aan tafel

In de aanloop naar het Preuvenemint is er van 7 t/m 21 augustus in Maastricht een andere gastronomisch traditie, die de aandacht opeist van de culinaire fijnproevers onder ons. In die twee weken zetten 24 restaurants uit Maastricht en omstreken hun deuren wagenwijd open in het kader van ‘Maastricht aan Tafel‘.

Alweer voor de zevende keer koken eersteklas restaurateurs een overheerlijk driegangenmenu voor de vriendenprijs van 25,55 euro per persoon. En daarvan gaan ook nog eens 55 eurocenten naar een goed doel, namelijk naar de stichting Stille Armen in Maastricht, onder het motto: small change, big difference. Deze stichting bezorgt sinds 1932 mensen met weinig geld in de regio Maastricht fijne kerstdagen met bijvoorbeeld een kerstpakket.

U helpt dus ook nog de minder bedeelden in Maastricht door deel te nemen aan ‘Maastricht aan Tafel’. Reserveren is niet verplicht, maar wordt wel aanbevolen. Meer info o.a. over de deelnemende restaurants staat op de site van de VVV.  Een aantal restaurants biedt naast het Maastricht aan Tafel diner ook een Maastricht aan Tafel lunch aan. Je kunt ook kiezen voor Maastricht aan de Bar en bij 10 Maastrichtse cafés en wijnbars aanschuiven voor een “Borrel & Bite” voor € 5,55 p/p. Alle deelnemende restaurants zijn te herkennen aan de Maastricht aan Tafel raamsticker.

Tijdens Maastricht aan Tafel vinden er ook nog diverse andere smaakvolle activiteiten plaats. Ontdek tijdens de Maastricht aan Tafel stadswandeling de vele gastronomische geheimen die Maastricht te bieden heeft!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

een × vier =