Margo Reuten ‘Woman of the Year 2017’

0
101

Margo Reuten, meesterkok van tweesterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht, is in Tokio door Relais & Châteaux uitgeroepen tot ‘Woman of the Year 2017′. Relais & Châteaux is een wereldwijde verzameling van meer dan 500 gourmet restaurants, boutique hotels, resorts en villa’s. ’s Werelds beste chefs, zoals Margo Reuten, zijn aangesloten bij deze vermaarde organisatie.

Margo Reuten, de enige vrouwelijke chef-kok in Nederland met twee Michelin-sterren, noemde de onderscheiding een grote eer en toonde zich heel erg blij met deze bijzondere award. “Mijn man Petro en ik zijn er heel erg trots op.”

Zij bedankte ook haar hele team en de gasten van Da Vinci: “Trots zijn we ook op ons team dat dit mede mogelijk heeft gemaakt en natuurlijk op onze gasten van wie we al zovele jaren het vertrouwen krijgen. We starten 2017 met iets moois rondom de award, daar horen jullie nog van.”

Het is overigens al de tweede keer dat Margo Reuten een prestigieuze onderscheiding van Relais & Châteaux in ontvangst mocht nemen. In 2012 verwierf ze de titel ‘Grand Chef Relais & Châteaux’.