Populair in Saint-Tropez

0
319
Ice-Tropez

Voor vakantiegangers die plannen hebben om naar de Cote d’Azur af te zakken, hebben we twee zonnige tips om op het terras, aan het strand of aan het zwembad de ergste dorst te lessen. Deze twee exclusieve drankjes zijn met name in Saint-Tropez en omstreken zeer populair.

Ice Tropez

Ten eerste is daar Ice Tropez zeer in trek bij de ‘beau monde’, ook wel jet-set geheten. Het vrolijkmakend drankje is een verfrissende rosé cocktail, die daar in hippe flesjes ijskoud wordt geserveerd. Er is overigens ook een alcoholvrije versie van verkrijgbaar. Ice Tropez kan trouwens ook in Nederland besteld worden en wel bij De Gulden Hoeck in Gulpen: www.guldenhoeck.nl

La Bulle Tropezienne

Een andere aangename ontdekking deze zomer tijdens ons verblijf aan de Cote was ook La Bulle Tropezienne, een mousserende rosé, met van die fijne bubbels. Toepasselijke naam trouwens, want Bulle betekent luchtbel oftewel bubbel in het Frans. Een typische brut rosé, gemaakt van kwaliteitsdruiven uit de Provence. En die bubbels stijgen gemakkelijk naar het hoofd, zoals wij aan den lijve mochten ondervinden.

Tarte TropezienneOok La Bulle Tropezienne dient men ijs- en ijskoud te serveren. Combineer deze heerlijke mousserende rosé eens met een Tarte Tropezienne, die andere traktatie uit ’s werelds beroemdste badplaats. Gegarandeerd dat je daar het echte Saint-Trop gevoel van krijgt.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

twintig − vijf =