Rondvaart + culinair arrangement van de maand

0
207

Meesterkok Margo Reuten, de enige vrouwelijke chef in Nederland met twee Michelin-sterren, kookt al bijna 25 jaar de sterren van de hemel in haar culinaire oase Da Vinci.

De ligging zo pal aan de haven in Maasbracht inspireerden Margo en haar man Petro Kools, sommelier en gastheer, tot een nautisch en culinair avontuur op en langs de Maas.

Margo-en-PetroNog op vier dagen in augustus (donderdag 18, zondag 21, donderdag 25 of zondag 28) kun je om 11.45 uur inschepen op rondvaartboot De Gouverneur van Limburg in de haven van Maasbracht voor een gastronomische ontdekkingsreis.

Je wordt daar verwelkomd met een glas Moët & Chandon champagne. Terwijl je van heerlijke hapjes geniet, vaart de rondvaartboot ruim een uur door de haven van Maasbracht en ervaar je het schutten in de drielingsluis met een verval van 12 meter. Daarna wordt afgemeerd bij Da Vinci voor een heerlijke driegangenlunch.

Rondvaartboot-Da-VinciVoor dit bijzondere zomerarrangement betaal je slechts € 99,- per persoon all-in. Dus inclusief rondvaart, champagne-aperitief, hapjes, driegangenmenu, zomerse wijnen uit Duitsland en Griekenland, mineraalwater en koffie met zoetigheden.

Wel even reserveren svp! Dat kan per mail naar info@restaurantdavinci.nl of telefonisch: 0475-46 59 79.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

acht − 2 =