Rose aan de Franse zee

0
70
de landschildpad loopt nog in het wild rond op Domaine Tartuca in La Garde Freinet.

Gaat het al een beetje kriebelen?

De zomer vakantie komt steeds dichter bij. Dat Frankrijk nog steeds de favoriete vakantiebestemming is hoeft ik niet te noemen. Maar niet iedereen is blij in de rij. Dus is vaak het lastig kiezen of aan de drukke kust of in het hete achterland?

Zelf heb ik gekozen voor een dorpje vlak bij St Tropez, La Garde Freinet, op het hoogste punt van het natuurgebied de Maures. Een gezellig dorp dat zijn uiterste best doet om de zomer gasten blij te maken. Heerlijke avonden met een koele zeewind en volop strandplezier op een kwartier rijden.

Vlakbij ligt Grimaud, nog een leuke plaats met een geweldig open lucht theater, waar in de zomer het heerlijk toeven is. Volop wijngaarden die je kan bezoeken. En dit alles aan de baai van Saint Tropez.

Voor de liefhebber van de Provençaalse keuken en de heerlijke Mediterrane rosé is dit de plek. In het wijngaardje  van Domaine Tartuca zie je dat terug. Hier loopt de landschildpad nog in het wild door de gaarden. Heerlijk genieten in de wijngaard met een glas gekoelde wijn. Zelf meemaken? Boek je eigen vakantiehuis hier.