Veelzijdige wijnen waarmee je goed kunt combineren

0
98
Wijnflessen

Wijnen die je in huis moet hebben omdat ze met veel gerechten te combineren te zijn.

  • Droge mousserende wijn
  • Droge witte wijn
    • Pinot Blanc
    • Pinot Gris
    • Chardonnay
    • Viognier
  • Rose
    • Grenach
  • Rood
    • Cabernet Sauvignon
    • Merlot
    • Pinot Noir
    • Syrah
    • Shiraz

Wijn en Spijs Tips

  • Kies voor een gelijkwaardige wijn bij de spijs: licht gerecht bij een lichte wijn.
  • Kies eens vaker voor mousserende wijn bij het gerecht.
  • De saus en het bijgerecht zijn vaak bepalend voor de smaak.

Is de gekozen wijn bij je gerecht te flauw van smaak, overweeg dan om je gerecht zoeter of pittiger te maken, met bijvoorbeeld peper, zout, zuur of mosterd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here