Home Webwinkel Accessoires Nieuw boek: Vrienden van Limburgse wijn

Wijn en Spijs webwinkel

Nieuw boek: Vrienden van Limburgse wijn

 14,50 incl. btw

Een leuk boekje over de Limburgse wijngaarden. Over de wijngaardeniers en hun passie. Je treft ook een overzicht aan van de ruim 50 wijngaarden in Belgisch en Nederlands Limburg. In het boek staat een overzicht van de ruim 50 Limburgse wijngaarden. Met interviews, proefnotities, recepten, weetjes en contactgegevens van de wijngaarden.

Lees meer »

Omschrijving

“Vrienden van Limburgse wijn” is een een leuk nieuw boek (52 pagina’s) op magazineformaat, over de Limburgse wijngaarden. Met openhartige interviews met de wijnmakers van onder andere Domein Aldenborgh, Wijnkasteel Genoels Elderen, Landgoed Overst, Hoeve Nekum, Wijngaard Sint Martinus en het wijnrestaurant Mes Amis.

Je treft ook een overzicht met beschrijving aan van de ruim 50 wijngaarden in Belgisch- en Nederlands Limburg en een enthousiast voorwoord van Cees van Casteren.

Het boekje “Vrienden van Limburgse wijn” is een leuk cadeau om te krijgen of te geven.

“Zuid Limburg heeft de mooiste en beste gelegen wijngaarden. Daar worden Neerlands mooiste wijnen geproduceerd. Sommige inmiddels al meer dan 50 jaar.”
Gert Crum, wijnschrijver

“Nederlands oudste wijn is vandaag de dag heel divers en vaak van een uitstekend niveau. En het potentieel van Limburg is enorm. Terecht zijn er inmiddels drie Beschermde Herkomst benamingen. Ik ben zeer benieuwd naar de toekomst.”
Onno Kleyn, wijnschrijve

Kortom, neem er een goed glas wijn bij en je leesplezier is verzekerd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nieuw boek: Vrienden van Limburgse wijn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × twee =