Wijn en Spijs reis naar Rungis in Parijs

0
275
Rungis, France

Onder leiding van onze kookinspirator Angèle Gerardu vindt er op 16 en 17 november 2016 een wel heel speciale Wijn en Spijs reis plaats: een kort maar krachtig bezoek aan Rungis in Parijs.

rungis-versmarktOnder het motto ‘Wijn en Spijs goes on tour naar Rungis’ vertrekt op woensdag 16 november om 22.00 uur vanuit Maastricht een bus naar Parijs met een groot aantal liefhebbers van culinaire en vineuze genoegens. Er zal de volgende ochtend een uitvoerig bezoek gebracht worden aan Rungis: de grootste versmarkt van Europa, die maar liefst 500 (!) voetbalvelden groot is.

Om 05.00 uur worden wij verwacht in Rungis, waar Angèle Gerardu een bijzonder interessant programma voor de ware gastronomische lekkerbekken heeft samengesteld. Als buitenstaander kom je Rungis niet zo maar binnen. Bezoekers worden dan ook maar mondjesmaat toegelaten, maar Angèle is erin geslaagd een speciale Rungis-tour te organiseren onder leiding van een deskundige gids ter plekke.

Naar verwachting zal de bus op donderdag 17 november om 15.00 uur weer terug zijn in Maastricht. De deelnemers zullen dan ongetwijfeld een bijzondere ervaring rijker zijn.

Wil je mee naar Rungis?

Er zijn nog plaatsen beschikbaar in de bus. Heb je interesse om deze speciale Wijn en Spijs Reis mee te maken, neem dan voor meer informatie via het mailadres angele@cuccina.nl contact op met reisorganisator Angèle Gerardu van Cuccina Angèle.

Een absoluut buitenkansje om de befaamde versmarkt van Rungis eens van dichtbij te bekijken! Laat die niet aan je neus voorbij gaan…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

dertien + negentien =