Wijnveiling bij Sylvie’s Antwerpen

0
252
Wijnflessen

Bent u op zoek naar een heel bijzondere wijn en speelt geld geen rol? Haast u dan naar de eerstvolgende veiling van topwijnen bij Sylvie’s Wine Auctions in Antwerpen.

Op vrijdag 2 september (12 uur) en zaterdag 3 september (10 uur) gaan daar hoogstaande wijnen uit ieder wijngebied onder de hamer voor aantrekkelijk prijzen, aldus het veilinghuis. Zo presenteert de veiligmeester er een mooie collectie instap-Bordeaux, maar ook een gigantische collectie whiskies.

Volgens het Antwerpse veilinghuis beginnen de wijnprijzen weer aan te trekken en zelfs jonge Bordeaux heeft weer een positieve vibe. Zoals bekend kan beleggen in topwijnen zeer lucratief zijn.  In Antwerpen gaan o.a. zes flessen 2007 Corton Charlemagne, Grand Cru, Coche Dury (Lot 2131) onder de hamer. Geschatte opbrengst: ergens tussen 7.300 en 11.000 euro…

Op de website staat meer informatie over de bijzondere wijnveiling en de voorwaarden om deel te nemen. U kunt op de website ook een schriftelijk bod achterlaten. De catalogus is er ook te vinden. De te veilen wijnen zijn te bezichtigen op vrijdag 2 september voor en tijdens de veiling. Tevens zal er een selectie van de aangeboden wijnen vanaf 11.00 uur op de proeftafel staan.

Overigens kunt u bij Sylvie’s wine auctions ook bijzondere wijnen uit uw eigen wijnkelder ter verkoop aanbieden. De volgende veiling is op vrijdag 21 oktober. U kunt uw wijnen inbrengen tot zaterdag 17 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + 20 =