Winefair Lanaken: een must voor wijnliefhebbers

0
115
winefair-lanaken-overzicht

De grootste wijnbeurs van Belgisch-Limburg wordt op 28, 29 en 30 oktober 2016 georganiseerd op een steenworp afstand van Maastricht, namelijk in het Cultureel Centrum van Lanaken. In enkele jaren tijd is de Winefair in Lanaken uitgegroeid tot een top-event voor wijnliefhebbers in de regio. Uit een aantal wijnlanden zijn wijnboeren aanwezig, naast een groot aantal gerenommeerde wijnhandelaren. Ook op culinair/gastronomisch gebied valt er genoeg te genieten in Lanaken.

Als noviteit presenteert chocolatier Geert-Jan van Heesterbeek uit Maastricht een bonbondoos, geïnspireerd door het thema wijn en chocolade. Wijn- en gastronomiejournalist Frank van der Auwera kiest de perfect passende wijnen bij de bijzondere bonbons.

Winefair is een wijnbeurs die zich onderscheidt van andere wine-events door zijn ‘out of the box’-aanpak. Onder andere een wineboy, een team van sterrensommeliers en een inovatieve marketingstrategie maken van Winefair een succesformule, die elk jaar nog verder wordt uitgebouwd.

De Winefair in Lanaken gaat op vrijdagavond feestelijk van start met een zogeheten Nocturne (19.00-23.30 uur). Op zaterdag en zondag zijn de openingstijden van 14.00-20.00 uur. Laat u verrassen en doe nieuwe wijnindrukken op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

vier × een =